Kubánská salsa pro pokročilé – Letní intenzivní kurz

8. 7. – 12. 7. 2024, od 20:00h

Vnímejte kubánský rytmus jako nikdy předtím! Na našich lekcích kubánské salsy pro pokročilé se seznámíte s různými rytmy, pohyby a tanci, které obohatí váš taneční repertoár. Naučíte se moderní a neformální styl salsy a také to, jak aplikovat různé kroky ve správných momentech hudby. Prozkoumáte fúzi různých hudebních stylů, zdokonalíte svou schopnost improvizace a mistrovské interpretace hudby. Naučíte se rozpojit různé části těla a spojit se s kubánskou hudbou jako nikdy předtím. Rozšiřte svůj repertoár pohybů o rozmanité kubánské rytmy a posuňte svůj tanec salsy na vyšší úroveň. Tyto hodinové lekce jsou určeny pro studenty s alespoň roční zkušeností s tancem kubánské salsy Kurz je určen především pro páry, ale pokud nemáte partnera/partnerku, nevadí, pokusíme se zajistit. Od pondělí do pátku tančíme každý den, lekce trvá 60 minut a vy tak máte jedinečnou šanci zdokonalit se velice rychle.- nenechte si ujít! Naučte se tančit efektivně a se skutečnými tanečními pedagogy!

Termín: 8. 7. – 12. 7. 2024, 20:00 – 21:00 hodin

 

Lektoři: Hanser Raul Estenoz Verdecia (Kuba) a Vilma Gelová (ČR) Cena: Kč 1.800,– (5 x 60 min.) Místo: Mikulandská 122/4, Praha 1, TŠ Salsa Dance Pořadatel: LatinArte s.r.o.

 

Přihlášení proběhne zaplacením kurzovného na účet pořadatele: č.: 251020161/5500. Do zprávy pro příjemce uveďte, prosím, své jméno(a) a kód kurzu LIK-SPP.

K platbě můžete využít také tento QR kód:

Kontakty pro vaše případné dotazy: e-mail: info@hanser.cz, tel.: 720 968 158 Po uhrazení kurzovného zašlete, prosím, na e-mail: info@hanser.cz jméno přihlašovaného účastníka(-ů) a kontaktní údaje (telefon + email).


ArgentinaAustralia